Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Az alapokat tanultam, anélkül hiába nézegetem.
Nem írtam semmit, megtanultam mi a változó, milyen fajta változók vannak, mi a függvény, mi az osztály, stb.
Teljesen a legelejétől.
Ezek nélkül hiába próbálnék ' szétszedni barmit'.
Az hogy valami komplex dolgot nem tudsz megoldani, vagy az hogy egy egyszerű dologra nem bírsz rájönni, az nem ugyanaz. Olyan mintha festőként festék nélkül néznél egy üres vásznat egy hétig. Abból sose lesz festmény, de még vázlat se.Fatal:
Vissza jöttem megköszönni a segítséget, mielőtt leléptem volna, és nekem ugrottatok, kigúnyoltatok. És én ülök magas lovon?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 8/256GB
- ÚJRA SSD BAZÁR - SATA / M.2 / mSATA - KINGSTON, OCZ, SAMSUNG, INTEL, APACER - KÉSZLET EREJÉIG!
- I7-4790K processzor Posta ok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest