Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem mert nagyon elakadtam. Napok óta egy kis problémával foglalkozok sikertelenül.
Custom firmwaret-t készítek tv boxhoz, és eg apk fájllal meggyűlt a bajom. Meg kellene változtatnom 4 képet benne, de nem sikerül. Kicsomagolni ki tudom, de sehogy sem tudom úgy összecsomagolni hogy hiba nélkül történjen és működőképes maradjon. nagyon sok módon próbáltam, de nincs eredmény. Most éppen az android studio-val próbálom összerakni a fájlt, de az összecsomizás közben az is hibát jelez.
Ebben szeretnék egyszer segítséget kérni.A másik pedig egy olyen kérdés lenne, hogy firmware telepítéskor hogyan tudom rávenni a telepítőt ( script-el pl) hogy adott fájlokat másoljon a cache -be és a data-ba. Ez megoldható? Valószínűleg igen mert látom hogy van akinél működik csak nem tudom hogyan csinálják.
(Hozzá kell tennem hogy csak hobbiszinten csinálom, nem vagyok sajnos fejlesztő- vagy programozó, a tudásom igencsak hiányos. Főként azért csinálom mert tanulni szeretnék a dologból és nagyon érdekel - ezért előre is elnézést a pongyola fogalmazásért és kérdésekért.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest