Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyrpacia
csendes tag
Igen valóban eléggé leegyszerűsítettem az okot. A valóság az hogy az alap virtuális gép nem használ semmiféle hardveres virtualizációs technológiát. Az egészet szoftveresen oldja meg, így nem szükséges hogy a fejlesztő gép támogasson bármilyen hardveres virtualizációt. Látható hogy igen erőforrás igényes egy nagy részben konfigurálható gépet teljes egészében szoftveresen működtetni. Mivel ARM processzort virtualizálunk így az összes utasítást át kell fordítani másik utasításkészletre.
Itt jön a képbe az x86-os képfájl. Itt lecserélték az emulátor (Android) Linux kernelének ARM specifikus utasításait az x86 os utasításkészletre így már nem szükséges egy teljes ARM processzort virtuálisan működtetni. Az utasítások mehetnek közvetlenül a hoszt processzorának, nyilván felügyelten (ehhez kell hogy a hoszt támogassa a hardveres virtualizációt).Persze nem állítom hogy az x86 os kép minden esetben gyorsabb. Nálam óriási a különbség a kettő között. Míg az alap alig akart elindulni és a menüt is 3 perc volt behozni addig az x86 os pikk pakk ment mintha telefonon futtattam volna.
Nem tudom a bluestacks mit használ és hogyan működik mert nem próbáltam még, amint lesz egy kis időm mindenképpen megnézem mert nagyon jó cuccnak tűnik, de egészen biztos vagyok benne hogy ilyen szintű testreszabásra mint az alap emulátorban biztosan nincs lehetőség. Így optimalizálni is könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest