Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
1 hete kezdtem el androidozni, tehát lehet elég alap lesz a kérdésem, viszont olvasgattam utána és még mindig nem teljesen világos a dolog. Az adattárolással ismerkedem most, az adatokat magában az appban (telefonon?) szeretném tárolni az SQLite segítségével.
Ez a fajta adatbázis pontosan hol tárolódik el? Találtam például egy több tutorialból álló sorozatot, és abban van szó többek közt erről is. Azt nagyjából értem, hogyha írni vagy olvasni szeretném az adatbázist, akkor példányosítom ezt az osztályt, majd meghívom a megfelelő metódust, de az nem világos, hogy akkor ha egyszer létrejön a db, akkor az valahol örökre ott lesz a telefonon, vagy app kreálja le minden indításnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest