Hirdetés
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Sziasztok!
Már több napja próbálok megoldást találni egy problémámra, de nem sikerül. Sok ötletet kipróbáltam és nem vagyok előrébb, ezért bátorkodom itt feltenni a kérdést, hátha van itt egy widget guru.Tehát van egy widget-em, amelynek csupán naponta kell adatfrissítést végeznie, amúgy egy napig állandó a tartalma. Normális helyzetben működik is, éjfél után szépen frissít automatikusan (egy AlarmManagert állítottam éjfélre). Azonban ha megváltozik a rendszerdátum (pl. a felhasználó átállítja), akkor is frissíteni kellene. Ez meg is történik (ráadásul elég gyorsan), ha ELŐRE állítom a dátumot, viszont nem történik meg, ha HÁTRAFELÉ állítom a dátumot. Ez számomra érthetetlen. TIME_SET, DATE_CHANGED eseményekre természetesen fel van készítve, ezért is működik előrefelé, de kísérleteztem másféle eseményekkel is. Ezen események neve is oda-vissza működést sejtet, semmi nem utal az egyirányúságra. Ez egy Android
featurebug lenne?
Én hajlok arra hogy ez nem így van, hanem csak én nem tudok valamit, de mit? Egyformán így működik az emulátorban, fizikai telefonon, tableten, Android 2.3-on és 4.1-en is. Persze aksit zabáló sűrű Timer pufogtatást nem szeretnék alkalmazni, az nem pálya ...Amúgy a Google-val keresgélve úgy látom hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, de a válaszoknak látszó reagálásokban semmi új nincs, a dátumot hátrafelé állítva nálam nem működnek, és a kérdező sem írta ezt vissza.
Ha valaki sikeresen túljutott egy ilyen probléma megoldásán, megköszönném a segítségét.Előre is köszi. vz12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Arc Raiders
- Háztartási gépek
- Linux Mint
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én hajlok arra hogy ez nem így van, hanem csak én nem tudok valamit, de mit? Egyformán így működik az emulátorban, fizikai telefonon, tableten, Android 2.3-on és 4.1-en is. Persze aksit zabáló sűrű Timer pufogtatást nem szeretnék alkalmazni, az nem pálya ...