Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1540) Karma válasza alacka (#1539) üzenetére


Karma
félisten

Hát tényleg nem így használjuk, de ennek az Eclipse-hez semmi köze.

Az ARM-os emulátor teljesen halott ügy, felesleges erőltetni, mert még egy erőművön is használhatatlanul lassú. Van viszont Intel System Image, amit ha kombinálsz az Intel HAXM-mel (paravirtualizációs driver), akkor nagyon gyorsan futó emulátort kapsz – cserébe nem használhatsz semmilyen Google szolgáltatást (Play Services, Billing, stb.) vagy API-t, mert azt nem tartalmazza.

De ha van tableted (jól értem?), akkor kapcsold be a fejlesztői lehetőségek alatt az USB hibakeresést, és használd azt! Badarság nem a valódi eszközt használni. Bekapcsolás után a DDMS perspektívánál meg kell jelennie az eszközlistában a tabletnek, és a következő Run/Debug hívásnál is fel fogja kínálni.

Ha még nem tetted volna meg (és Windowson dolgoznál), az SDK-ban található "Google USB Driver" csomagot fel kell raknod az SDK Managerrel, majd megadni az SDK\extras\google\... helyet, hogy ott keressen drivert a rendszer.

És ha a driver felrakása után se jelenne meg a DDMS-ben, akkor megpróbálhatod az USB kapcsolódási módot (státuszsáv) MTP-ről PTP-re állítani. Nekem több Nexusszal is volt ezzel gond.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.