Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Nem vagyok programozó viszont lenne egy pár kérdésem.
Az alap Android ugyebár a 4.0-tól ismeri a hardveres gyorsitást rendesen,a 3.0-is támogatta ha az Android manifest.xml állományban A "Hardwareaccelerated=true" sor benne van.
Nekem CM7.2 van a telefonomon a Pimp my romban bevan kapcsolva a GPU RENDERING opció...ami annyit tesz hogy az egl.cfg sorbol kitörli az első "Android 0 1" sort,illetve a Build.prop fájlban a "debug.composation
type"értékét átirja gpu-ra mdp-ről.
Azt tapasztalom hogy azok az appok amiknek az Android Manifest.xml fájlában szerepel a "Hardwareaccelerated=true" érték szinte 99%-ban akadás mentesek,mig amikben nincs benne azok jobban akadnak.
A kérdéseim
1:mi az az mdp,mert értem én hogy cpu,gpu ezeket tudom mi.vmi hardveregység a Soc-n?
2:Ha jól sejtem akkor igy Android 2.3-on megkapom a 4.0 nulla által bevezetett hardveres gyorsitást?
3:Az Android 4.0 ban ha nem szerepel az android manifest fájlban a hardveres gyorsitás kapcsoló akkor is hardveresen gyorsitott lessz az adott app?
4:Az mitől van hogy a telefonom gyorsabban tud görgetni mint sok Android 4.1 es telefon?Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Alkoholista nevelde
- Avast! Antivirus topic
- Napelem
- Steam topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óra topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest