- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
david->off
tag
ejjj...ezzel osszefutottam en is ma, fel is telepitettem. de nem csinalt semmit. 2 valsztasi lehetoseget ajanlott fel a kepernyon: get vagy install google application, illetve delete google applicatin, nem emlekszem mi volt pontosan de ez a lenyege. ha az elobbire kattintottam kiirta hogy erre a keszulekre nem tud telepiteni. letoroltem hat az egeszet. ujre kellett volna bootolni a rendszert? te frissitetted mar froyo 2.2-re? mert nem hiszem hogy osszefuggesben lenne, de azota nincs appslib. nah meg applanet is marha lassu, sot inkabb nem mukodik azt kell hogy mondjam.
-
david->off
tag
ha az appslib ikonra kattintok, nem tortenik semmi, nem tolti be a program kategoriakat, csak kb. 2 perc elteltevel kidob egy hibauzenetet hogy ellenorizzem a net kapcsolatot. de van nem mert netezik is rajta asszonykam, nah meg tegnap napkozben letoltottunk mar vagy 10-15 alkalmazast es azota csak annyi tortent hogy aludtunk egyet... most meg semmi, ido kozben megkerdeztem gugli baratunkat. azt mondta hogy sokan vettek tabletet karacsonyra es tegnap este a nagy letoltogeto lazban meghalt a szervergepuk.
-
david->off
tag
nem tudja valaki mi van az appslib-bel? vettem paromnak egy archos 70 -et karacsonyra es egyszeruen keptelenek vagyunk letoltemi barmit... egyfeszt az irja hogy ellenorizzuk a halozati kapcsolatot!! ha van valakinek ilyesmi megkerhetnem hogy nezzen ra! koszonom!
-
david->off
tag
megérkezett hétfőn a franciaországból rendelt Archos 70 8gb tabletecske. elején leszögezem az eddig tapasztalt egyetlen negatívumot az üggyel kapcsolatban: kb. +8000.- nak megfelelö euróért vállalták, hogy itt lesz 24 órán belül a cucc. ez volt 16-án és hétfő ugye 20-a volt... nah de ennyi...
a gép maga (nem akartam összefogdosni, nyomkodni, mert páromé lesz karácsonyra, DE) hibátlan design, masszív felépítés, minőségi anyagok, és valami hiper f*sza, éles és érzékeny a kijelző!!! egyenlőre ennyit tudok mondani róla, de karácsony körül biztos ez lesz az egyik fő projekt, hogy rakjak még rá ezt-azt, majd akkor írok többet.
jaaaa....dobozban: maga a gép, 3 féle csatlakozó a töltőjéhez, az egyik amicsi, a másik európien, a 3. ?, fülhallgató, usb, cd, meg valami papírok, szerintem használati lehetett (már be van csomagolva).
van egy eee pc-m de már árulom, nekem is kell egy ilyen! -
david->off
tag
Zenithink ZT180?
-
david->off
tag
üdvözlet!
szeretnék páromnak a fa alá dugni egy tabletet. bluepanther thunder lenne a kiszemelt. valóban eldobálja a wifit az android olykor-olykor? filmnézésre tényleg nem nagyon hasznalható? excell, word, stb. fájlokat képes valamilyen programmal lekezelni, megynitni, szerkeszteni?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LED világítás a lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Battlefield 2042
- Vicces képek
- iPhone-t használók OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest