Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Öszvér
csendes tag
Hello mindenki!
Hosszú keresgélés, összehasonlítgatás és halogatás után ezt a kis aranyost szúrtam ki megvásárlásra. Játékra, filmezésre tökéletes, de akkor szemet szúrt valami. Az előbb említett két dolgon kívül még egy valamire használnám, mégpedig böngészésre... Ez pedig nem tud mobilnetet...

Tud bárki, akárki valamilyen módot arra, hogy ezt a problémát megkerüljem? Például USB-s adapter vagy hasonló? Ha pedig nem, tudna valaki ajánlani hasonló képességű mobilnet-képes típust?Ha igen, akkor millió köszönet!!!
-
Öszvér
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Bocsánat, fogalmam sincs, hogy sikerült az Acert írnom. Az Alcor Access Q111M-ről kellene a vélemény.
Amúgy ismételten kösz a tippet, de az a 42 ezres weboldalról nem rendelhető és csak a Kaposvári üzletben kapható egy utolsó kirakati darab. Innen Pestről autó nélkül elmenni érte pedig kicsit nagyobb kihívás a kelleténél... -
Öszvér
csendes tag
válasz
stewe780
üzenetére
Sajnos az már egy cseppet túl van a kereteimen.
Találtam viszont ezt (Acer B1-830), erről valaki tudna véleményt mondani? -
-
Öszvér
csendes tag
Szia mindenki!
Tablet vásárlást terveztem karácsonyra, de úgy látszik, a kiválasztottamat valaki elcsípte az orrom elől.
WayteQ xTAB 8X Quad lett volna, jókat olvastam róla és szimpatikus is lett volna, de sajnos kifutott termék. Most itt állok, megint a nullán és mivel semmi ötletem sincs, kérdezném, hogy mit érné meg beszereznem.
40-45 környékén gondolkozom, lehetőleg 8 hüvelykben. Netezésre (mobilnet), olvasásra, filmezésre és játékra használnám.
Szívesen veszek bármilyen javaslatot.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- BestBuy topik
- Memóriakártya topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX