- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HyoRemix #72378 üzenetére
Most most bruttó 4600 alatt van korlátlan mobilnetem (flotta). Annál kétlem, hogy olcsóbb lenne. + Nem szeretem a hűségidőt.
Szerinted mennyire kényelmes, ha sok átszállásom van (egy tablet): busz, hév, villamos, metró, troli
Valkainek van tapasztalata. vagy érdemesebb inkább valami komolyabb telefont. Ma gondolkoztam még ezen el. -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen táblagépet tudtok ajánlani nekem?Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Legalább 8"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Lehetőleg itthonról, de webshopok is érdekekének abban az esetben, ha jár Magyarországon érvényesíthető garancia jár hozzá / nem kell külföldre küldözgetnem, ha problémám van vele
Mire szeretnéd majd leginkább használni?
Főképp filmnézés, böngészés, YouTube-ozás. Esetleg néha Hearthstone.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
170000Ft (ha nagyon muszáj 200000, de ennyit azért már nehezebb lesz összekaparnom)
Egyéni igény:
LTE, hosszú üzemidő (9-10 óra feletti filmlejátszás mobilinternetről), jól támogatott eszközt szeretnék (mindig legfrissebb OS), Full HD-s IPS/szebb kijelző, legalább 32GB belső tárhely + SD támogatás, fekete/szürke/ezüst szín. Egy időtálló gyors eszközt szeretnék.Nem tudom, hogy létezik-e ilyen eszköz, de előre is nagyon szépen köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest