- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Ugy tunik tonkrement az eddigi tabletem, ami egy Chuwi Hi9 Plus tablet volt
Igazabol alapjaiban PDF megjelenítésre használtam, illetve időnként netflix. tetszett benne a 10.8" és az, hogy van hozza stylus.
ennek az utodját keresem, ha novekszik a képméret egy kicsit (pl 11.5") az nem baj.
Teljesítményben nem kell erőmű
Fontos szempont még az, hogy lehetőleg erős napfényben is látható legyen. Itt nem tudom eldönteni, hogy erre az IPS (mint a jelenlegi) vagy az összefoglalóban látható
Lenovo P11 Pro (XiaoXin Pad Pro TB-J706F) tablet ami Oled a jobb megoldás.
Sajnos a meglevő Chuwi Hipen H3 Stylus Pent nem tudom valószínüleg egy következő tablet esetében használni, nem kompatibilis semmivel kb.
Szóval a kérdés, jó választásnak tűnik az említett Lenovo, vagy valami más? -
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Adott egy Chuwi Hi9 pro tabletem, ami most összeomlott. Nem hajlandó elindulni.
Annyi a jelenseg, hogy ugymond bekapcsol a kepernyo, tehat feketebol atmegy szurkebe, de nem jelenik meg semmi logo semmi.
Windowsban megjelenik, de raklikkelve azt irja, nem talalhato semmi, tehat nem latszodik file rendszer.
Mit lehetne tenni, hogy magahoz terjen.
Hosszan nyomva a bekapcs gombot nem segitett, hosszan nyomva bekapcs gombot plussz hangero fel, vagy le, nem segitett.
Mas otlet ? -
Bandus99
őstag
A boseg zavaraval szenvedek annyifele ajanlas van en meg nem nagyon ertek hozza.
Tabletet szeretnek, de minimum 8" de kacsingatok a meg nagyobb kijelzo fele is.
Nem zarkozom el a kulfoldi beszerzestol, ha eubol jon, tehat vam mentesen. akar kinaiak altal eubol akar angliabol ebay stb, ha arban erzodik elteres, amiert megeri lemondani adott esetben a garanciarol. 2-3e ft elteresert nem erdemes.
Azt gondolom 2GB ram alatt nem nagyon szeretnek. Amit nem tudok eldonteni mennyire fontos, hogy hosszutavu frissitesek legyenek a keszulekre. Ebben nagyon nincs tapasztalatom, mik azok a markak amiknel szamitani lehet hogy kijon ra uj verzio es mik azok a markak amik ezen szempontbol kerulendok.
Vagy ezt nem erdemes nezni, ne legyen szempont es vegyek most valamit ami viszonylag friss androiddal van es jo lesz par evig utana kuka?
Na hatarozott vagyok. Az a baj anno belefutottam 30e ft ert vasarolt wayteq 700qci tabletbe, ami nagy csalodas volt. Nem szeretnek megegyszer elkovetni hasonlo hibat.
Ha tudtok valamit ajanlani annak orulnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest