- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surci1
tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy van itt olyan akinek Chuwi Hi9 plus tablete van?
Lenne pár kérdésem priviben róla. Visszakerestem itt a topikban és irtam is privit fjanni fórumtársnak, de válaszra sem méltatott. -
Surci1
tag
Most töltőre raktam. Hosszan is nyomtam bekapcs gombot, sőt egyszerre a bekapcs - hangerő plusz és minusz hármas kombót is, de mindig ugyan az. Új tablet, kinából jött, BG-ről rendeltem. (tudom olcsó húsnak híg a leve) Nem tudom, hogy lehet-e életet csiholni bele. Kijelző probléma esetleg vagy android rendszer
-
Surci1
tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.Nem tudom jó topikba irok-e, de mindenesetre nagyon láma vagyok tablet terén. Most vettem egy tabletet és már az első bekapcsolásnál csak háttérvilágítás van. Tehát az alap fekete kijelző bekapcsolás után világosabb lesz. Semmi más nem történik. Mi lehet a gond ? Köszi előre is minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest