Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaizoli
tag
sziasztok!
van egy akksi nélküli tabletem amit "asztaliként" akarok használni mivel van rajta miniHDMI viszont monitoromon csak vga illetve dvi bemenet van, hogyan tudom csatlakoztatni egymáshoz ezeket? melyik az egyszerűbb és olcsóbb megoldás?
köszi a választ. -
csabaizoli
tag
Sziasztok!
Segítség kellene, nem igazán témába vág de gondolom egy próbát megér....
Van egy ilyen tabletem: Terra Pad 1051
Wortmann cég gyártja, német, öcsémé volt, az a gond hogy az elején a kijelzőnél lévő bekapcsológombnál berepedt az érintőkijelző és a gép semmire sem reagál.....mi történt vele nem tudom pontosan, leesett, ráléptek, nem tudom....viszont sajnálom eldobni a gépet ~300 euró volt....az lenne a kérdésem lehet-e vele még kezdeni valamit? helyi számteches boltban azt mondták mivel nem forgalmazzák ezt a típust nem érdemes foglalkozni vele, a javítás többe kerülne mint venni egy hasonló tudású új tabletet....szerintetek? -
csabaizoli
tag
Üdv!
Tabletet szeretnék venni de nem igazán vagyok járatos a témában....
Netezni kellene (skype,youtube,facebook,böngészés,filmnézés), keret max. 30 ezerFT, de ha 40-ért van "jobb" akkor annyit még rászánok, kijelző méret ami ebbe a keretbe még belefér.....androidos vagy windowsos?....fogalmam sincs, ami a fenti dolgokra jobban megfelel, a lényeg hogy minél tovább kiszolgálja az "igényeimet".....
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX