Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Sziasztok, kissé off lesz de szeretnék segítséget kérni tőletek tablet tok vásárlásához. Egy ilyen tabletet rendeltünk: Lenovo Tab P11 Plus 6GB + 128 GB (alza)
Rendeltünk hozzá tokot is, persze pro tok jött így nem jó semmire, fél centivel nagyobb körben... Kellene egy tok de nem tudom, hogy melyik lenne jó hozzá, nem akarok megint rosszat rendelni.
A sima P11 tokja jó hozzá?Magyar webshopból rendelném hogy hamar ideérjen, mert a gyerek használja és nem épp a legbiztonságosabb így, érjen ide hamar.

-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
az ajánlott 10" tabletek között szemeztem ezzel: Lenovo Tab P11 (TB-J606F) Snapdragon 662 6GB RAM 128GB ROM 11" 2000x1200 7700 mAh Android 10 258.4*163*7.5mm 490 g
Az a baj, hogy félek a VÁM-tól ismerjük mennyire balf...ékek a magyar ügyintézők és tuti ott ragad karácsonyra a vámhivatalnál... na emiatt nem merem a bangoodról megrendelni. Nézegetem a webshopok ajánlatait de csak a 4gb/128gb van, 110ezer felett. Most néztem egy helyen ahol viszont ezt hirdetik: Lenovo Tab P11 "Plus" ez már 6gb/128gb, de nem a snapdragonnal írják, hanem MediaTek G90T van benne. Ez akkor egy teljesen más típus? Hol helyezkedik el a másikhoz képest?
Köszi! -
-conrad-
addikt
Szia,
látom a banggood-os linket a P11-ről de sajna csak Hongkong-i raktárból lehet választani. Mivel nem vásároltam még így, ezért azt szeretném kérdezni, hogy milyen buktatói lehetnek a dolognak? Pénzügyi szempontból még vámköteles is lesz, ha jól gondolom igaz? Továbbá EU szoftver helyett gondolom ázsiai-val fog érkezni, necces ezt nyugatiasítani? Köszi ha tudsz segíteni.
(röhej, hogy itthon a 4 gb rammal szerelt a duplája ennek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest