- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Mandarinn #18796 üzenetére
Gondolkodtam a Freelander PD10 Tegrás változatán, illetve a pandától azt is rendeltem, mondtam le, de aztán megtaláltam ezt a PIPO U1-et és a 7"-en 1280X800, a JB és a 3066 nagyon megtetszett. Ja és alu hátlap. A méreten kívül azt tudja, mint az A500-am tudott. Harmad áron.
Én inkább megveszem Kínából.
Nagyjából 100+ vásárlásnál tartok, javarészt Kína (Hong Kong), 1x faragtam rá egy kb. 25.000 Ft-os telefonnal, de azt is el tudtam adni egy húszasért. Nem rossz volt, hanem a leírt paramétereket meg sem közelítette.
A pandától szerdán kértem vissza a pénzem. Mikor múlt vasárnap megrendeltem beleírtam, hogy ha nincs raktáron, illetve szerdáig nem küldik (Ők írják, hogy postázás 1-3 nap), akkor töröljék a rendelésemet. Szerdán még mindig paid volt a status. Írtam, hogy storno. Válaszoltak, hogy rendben, nézzem a számlámat. Az előbb jelent meg a kiengedett összeg a számlámon. Azért nevezem kiengedettnek, mert ilyenkor még pénzmozgás nincs, csak a fogadó bank levette a foglalást (internetes kártyával fizettem, nem PayPallal) és a foglalt összeg ettől kezdve újra az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Teclast Tablet Topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- sziku69: Szólánc.
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest