- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Van pici homály a fejemben, és nem értem mi van az érintőceruzákkal. Mert már mindegyik ótvar tabletnek is kapacitív kijelzője van, mégsincs hozzá normális, pontban végződő érintőceruza, mint pl: a csamcsung galaxy tab-hez.
Szóval szeretnék minél olcsóbban venni 10" körüli tabletet, amin lehet rajzolni olyan érintőceruzával, ami nem buciban végződik, hanem hegyesebb. Egyedül az ipad air-t, ms surface pro-t meg samsung galaxy note-t találtam, amihez gyárilag van normális ceruza. Viszont csak android jöhet szóba. Nekem egy 25k-s tablet is jó lenne, ha működne rajta normális érintőceruza. Vagy ez mitől függ?
Thx az infót előre is
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Egy huncut kérdésem volna egy olyan embertől, aki már hosszasan próbált drágább és olcsóbb tabletet is:Járt most nálam egy olcsó (25k) tablet, amit én ajánlottam egy ismerősömnek csak specifikációk alapján.
1 GB RAM, 7"-es IPS kijelző, meg valami 4 magos csoda. Kipróbáltam és nagyon faszán működött! Ebayről ezeket ilyen 10k környékén már be lehet hozni.Ami viszont érdekel, hogy egy sokkal drágább tablet, ér is annyit? Tehát pl: van 2 GB RAM-os is, de számít az valahol sebességben, vagy ez már csak parasztvakítás? Ja én csak és kizárólag netezésre és filmezésre használnám, tehát az a része nem játszik, hogy játékokban jobb az erősebb hardver, vagy esetleg ott van létjogosultsága a 2 GB RAM-nak, vagy a 80 GHz-s 42 magos proccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest