- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: 70 éves anyukámnak szeretnék tabletet venni. Nekem van 7 és 8 colos tabletem és az ezeken szerzett tapasztalataim alapján 10-est vennék neki.
Elsősorban levelezésre, képnézegetésre, internetezésre használná.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy használtan egy ASUS TF101 legyen vagy van olyan új tablet, ami max 40 (de inkább 30) ezerből kijön és használható.
Az én tabletjeim occó kínaiak és hát mit mondjak... Én és a gyerekek elvagyunk vele de azért a lassú töltés, rövid akksi idő, az érzéketlen képernyő miatt anyukámnak ilyet nem vennék, ezért nézegetem inkább a használt márkás tabokat.Előre is köszi minden javaslatot.
Traptor
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Allfine Fine7 Genius tabletet és szeretnék hozzá valami tokot.
Netről azonban elég nehéz megítélni, hogy mit tud az adott tok.
Legjobban olyannak örülnék, mint ami a Samsungokhoz, Ipad-okhoz van Smart Cover néven:Esetleg tud valaki ilyet univerzálisban?
(pl.: nem kell hátul nyílás, mert nincs kamerám ott)Ilyet használ valaki az itteniek közül?
Ha igen, kérdés az volna, hogy a felső rész (fedél) vissza hajtható-e vagy az mindig lifeg?Kösz:
Traptor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest