- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon láttam eddig olyan tesztet,a hol kiderült volna, hogy az S8+ milyen szintű widevine levellel rendelkezik. Gondolom L1. Van erről valami infó?
-
horvathpeter
aktív tag
Én is úgy gondolom. De a jelenlegi Mi pad 5 nem mindíg tudja. Nem tudom mennyire tudod tudod, hogy ott mi a helyzet
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Sok olvasgatás és egy kis malőr miatt biztosra akarok menni. A Samsung Galax Tab S7 FE tudja a Netflixet HD-ban? Tudom, hogy ott a támogatási listán, de biztos ami biztos. -
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, ebben kérném a segítségeteket. Igazából az Alcate OneTouch Pixi 3 10-el szemezek. Nekem filmnézésre, zenehallgatásra, netezésre és youtubon live közbeni komment olvasásra kellene a készülék. Kérdésem, hogy ez viszi a 1080p mkv filmeket, illetve a feliratokat? Az összefoglalóban az ajánlott készülékek között van. Megéri megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest