- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly7
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #65435 üzenetére
A TF303CL teljesen rendben van. A másikról nem tudok nyilatkozni. Én nagyon nem bánom hogy meg vettem és szerencsére nem újracsomagoltat vettem majdnem olyan áron.
RicsiSuly
+10000 és ott van neked is a 303CL. HDMI USB jó proci. -
kelly7
aktív tag
Azt meg tudom nézni valahol, hogy a Transformer pad-ok frissíthetőek-e 5.0-ra?
-
kelly7
aktív tag
Tranformer Pad TF303CL-1G011A Meg ér szerintetek 70000ft-ot?
-
kelly7
aktív tag
Kicsit emeltem az összeget a tablet vásárláshoz, mert 10''-os tabletet szeretnék mindenképp, és 40000-ért normálisat nem találtam. Gyakorlatilag két modellnél maradtam (eddig) ami a keretbe még épphogy belefér. Az egyik Asus ZenPad Z300CG-1B021A 16GB Wifi + 3G, a másik Asus ZenPad Z300C-1B047A 16GB. Mindkettö 2GB ram, ami szerintem nem utolsó szempont. 1Gb-ot nem akarok. Gyakorlatilag ezek között csak a 3G a különbség,illetve a proci. Egyikben Intel SoFIA 3G-R C3230RK a másikban Intel SoFIA C3200.
Kérdésem az, hogy a két proci között van-e valami különbség, vagy csak a 3G miatt más? Majd egy tizes a difi a két tablet között, egyenlőre mondjuk a 3G-t nem használnám, de soha nem lehet tudni.
Ezeken az Asus tabletekre, OTG kábellel lehet mondjuk pendrive-ot kötni? -
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Samsung Galaxy Tab 4 - SM T533-ról valakinek személyes tapasztalat? -
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Tabletet keresek 10'' környékén. Ki néztem egy Asus MeMO Pad 10 ME102A 32GB, ami az extreme-nél jó áron van, de refurbished. Mivel ajándék lenne, azt kérdezném, hogy ez teljesen normális gyári csomagolásban van, csak egy plusz matrica van rajta? Ötvenezernél többet nem nagyon adnék érte, de ha valaki tud alternatívát, meghallgatom. Ha mondjuk ilyen újracsomagolt mellett maradok, és neten rendelem meg, de be megyek a boltba érte, gondolom ha kicsomagolás után nem tetszik valami, ott is hagyhatom nem?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest