- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Feb.19-én rendeltem az iPlay 40-et Banggoodról, spanyol raktárból szállítással, ma délelőtt hozta ki a Posta, mint üzleti küldeményt, de megjárta a cseheket is
Van rajta képernyővédő fólia (a gyári eldobható külön védő alatt), a töltő kínai, de adtak hozzá EU plug adaptert. Bekapcsolás után rögtön frissítést (70 Mb, jan. közepi) ajánlott. Ez valami brutál erős, gyors, könnyű, tablet, nem hittem volna!
Kínából várom hozzá a tokot is, az még kb. 2 hét mire megjön. Rövid ismerkedés után azt mondom, életem egyik legjobb tablet vétele (pedig volt már pár).
-
Bangggod-on van most spanyol raktárból szállítással IPlay 40, meg is rendeltem egyet (meg hozzá egy tokot, de azt Kínából fogják szállítani). Várós, anutámnak lesz
-
-
Én most láttam délelőtt szigetszentmiklósi ósanban Tab S 10.5-öt 110.000 Ft-ért.
Ott volt még kiállítva egy Alcor O819M 45 ezerért, de az a kiállítási utolsó darab, azt pedig nem óhajtottam elhozni.
-
válasz
sharkypeti #65641 üzenetére
Az a helyzet, hogy pont én is ilyen tabot keresek pár hete. Egy tuti tippem lett volna, de már nem az sajnos. Ez lett volna az Alcor O819M. Mindezt tudja, 50 ezres körüli áron árulták, de 3-4 hete húgomnak szereztem be egyet, valószínűleg az utolsók között. Nagyon pöpec kis masina, bár a fórumában nem mindenki elégedett vele teljesen. Szóval már nincs sehol, valószínűleg kifutott model, és még nem tudni az utódjáról semmit, már ha egyáltalán lesz hasonló felszereltségű.
Emiatt eléggé körbenéztem mindenfelé, és a következők a megállapításaim:
- hasonló árban nincsen ilyen termék.
- Van 2Gb RAM-os, ami nálam alapfeltétel egy tabletnél is (3 éve van Note 10.1 N8000 modelem, tudom, miről beszélek). Ilyen az Asus Z580CA, de ez drágább, nincs benne 3G/4G, és még akkuidőben sem egy ász.
- Van 2Gb RAM-os, Lenovo-nál ha jól emlékszem, de az 10"-os.
- Kínai márkák közül ami tisztán csak Androidos és nem dual bootos, pl. a Cube T8 Plus/Ultimate, ez mindent tud, amit keresel. Hátrány: olvastam róla, hogy jónéhányan panaszkodnak a gyári partíció felosztásra, mert a 16Gb belső tárhelyből fennmaradó 12Gb nem egyszerre áll rendelkezésre, hanem valami 1-2Gb, és pillanatok alatt tele lesz, aztán adja a rendszer a hibaüzeneteket. ÁLlítólag a pda.ru fórumokon van erre megoldás, de ha esetleg nem olyan berhelő emberhez kerül, mint amilyen én vagyok, akkor neki aztán mindegy, nem fogja vagy nem fogja tudni, vagy nem akarja majd megcsinálni. Ennek az ára max. 150 dállörsz szokott lenni, de persze célszerű olyan helyről rendelni, ahol van EU-s warehouse (raktár). Ilyen most egyiknél sincs, karácsony előtt.
-Tegnap jött a hír, hogy az LG Dél-Koreában mától árulja az LG Gpad II. 8.3-at. Nekem hw téren totál megfelelne, csak egyelőre se árat nem mondtak rá, sem azt, hogy egyáltalán kapható lesz-e valahol Dél-Koreán kívül.
-Galaxy Tab S2 8.0 LTE, de ez kb. 2,5x-3x áron van, mint a fent említett Alcor.
-Galaxy Tab E 8.0 LTE, de ebben csak 1,5Gb RAM van, hajlamos belaggolni a fos TW felület miatt.Remélem nem hagytam ki semmit. Most én is várok, és filózom azon, hogy mennyire kell a beépített 3G/4G, mert ha nem, akkor még talán esélyes egy Xiaomi Mi Pad 2 64Gb, vagy egy Tab S 2 8.0 wifis. De ezek többe kerülnek, mint 60 ezer jó magyar forint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Eladó/Cserélhető iPad Air 5 Wi-Fi 64 GB (Starlight) + Magic Keyboard + Epico tok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest