Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz libamajas #65057 üzenetére
Semmi extra. Most 54 rugo akcioban, es meg csak 1 GB ram van benne.
Inkabb vennem ugyanennyiert az Asus Zenpad Z380C-t 2 GB rammal de csak 8"-os kijelzovel. Vagy hozzatennek +5 rugot, es a Zenpad Z300C-t ami mar 10"-os, szinten 2 GB rammal.Szoval szerintem ez a Lenovo kicsit tul van arazva. Az Asusok sokkal jobb ar-ertek aranyuak.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz libamajas #65059 üzenetére
Esetleg valamelyik 10"-os refurbished Asus 16 GB hattertarral? Ugyanezt tudja mint a Lenovo, vagy az Alcor, csak 40 alatt (hazudtam az Alcorba lehet Sim kartyat dugni viszont csak 8GB hatter van)
Nem tudom mi a prioritasod. Minel olcsobb legyen, minel erosebb, vagy minel jobb ar-ertek aranyu?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz libamajas #65067 üzenetére
Nem probaltam. Csak a7-est. Az tetszett. Sw jo volt. A kijelzoje nagyon elenk, eletteli szinekkel ment. Akkuja jol birta.
(#65069) -=Vacsek=-
Kb 20-30 rugo kozott hasonlo kategoriaju gepek vannak, eppen az az olcsobb amelyik akcios: Lenovo A7-10, Wayteq xTab 7Q, Acer Iconia B1-770. Esetleg Asus ME176CX refurbished.
Amit mindenkeppen kerulj az a Samsung Galaxy Tab Lite. Az egy szar az elobb emlitettekhez kepest. Ne vezessen meg a markanev.[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz libamajas #65084 üzenetére
Egy normális üzletben vásárolt tabletnél ettől általában nem kell tartani. Voltak kigyulladó mobilok, ahol a töltési elektronika rossz volt [link]. A hőmérséklethatárokat célszerű betartani, mert nagy hidegben lecsökken az akku kapacitása, nagyon nagy melegben pedig túlmelegedhet, de elvileg ezekre az esetekre is van védelem. És nagy hidegről meleg helyiségbe bevive páralecsapódás okozhat zárlatot, ezért ilyenkor érdemes várni. A Li-ion akku nem érzékeny a memóriaeffektusra, de nagyon lemeríteni nem jó (erre is van beépített védelem), tárolni 40% töltöttséggel ajánlott. [link]
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Mr.C
őstag
válasz libamajas #65084 üzenetére
Az az áramkör, fizikai biztonsági zár. Mivel a li ion ha kezd túltöltődni, melegszik -> hotagulas miatt térfogata nő -> egy lemezt, ami addig zárta az áramkört, kicsit eltolja úgy, hogy ne érintkezen, ezáltal már nem tölt. Tudom, mert csináltam házi li ion töltőt és tudom, hogy működnek ezek, elég komplex töltési mechanizmusuk van. A lényeg, nem tudod túltölteni
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
-
csendes
őstag
válasz libamajas #65092 üzenetére
Nem kell még 40%-nál tölteni, az csak a tárolásra vonatkozott (ne legyen eltéve 5%-os töltöttségi szinttel egy évre). Viszont mivel nem annyira érzékeny a memóriahatásra, mint a NiMH, ezért lehet bárrmikor tölteni.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
cidalain
veterán
válasz libamajas #65496 üzenetére
A gugli szerint valami Lenovo system app lesz ez.
Ha van hivatalos frissítés a gépedhez, akkor megpróbálkozhatsz vele.Ilyet olvastam Lenovo fórumon:
go to settings -> apps -> all
find the BladeModeDetectService
tap on it, then tap on the disable buttonMiután ezt megcsinálod, a százaléknak a következő teljes akkufeltöltéstől kellene jelentősen alacsonyan maradnia.
-
válasz libamajas #65501 üzenetére
Ha van vmi "komolyabb" rendszerturkász progid (pl.: romtoolbox) azzal le fagyaszthatod / törölheted
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest