- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
KicsiBGery #85419 üzenetére
Erre a célra nem lenne alkalmasabb egy tévé okosító? Chromecast, Mi Box, stb.
-
Somatom
veterán
válasz
KicsiBGery #85419 üzenetére
Sztem jó választás erre a célra. 16:9 -es a kijelzője, tükrözésnél nincs gyászkeret. Kb. fél éve próbáltam, akkor az új TVGO is kiment HDMI -n (külső megjelenítő elvileg nem támogatott).
-
cidalain
veterán
válasz
KicsiBGery #85415 üzenetére
100 alatt nincs ilyen tablet.
Igazából android vonalon max 3-4 gép jut eszembe amivel működhet a monitoron való megjelenítés (vezetéken), de annak is utána kell járni hogy valóban tudja e. Mondjuk az árszint minimum kétszer akkora mint a kereted (Samu S6, S7, S7+, Lenovo P10 Plus)
Somatom meg tudja mondani hogy S7+ tudja e ezt, de pont ez lenne a legdrágább...De wireless displayre az olcsóbb, 100 alatti modellek is képesek, de itt olyan megjelenítő is kell, ami szintén képes erre. Pl egy okostévével ezt gond nélkül megoldom.
-
Somatom
veterán
válasz
KicsiBGery #85415 üzenetére
Azért kérdeztem, mert sejtettem, hogy vmi ilyesmi lesz az elképzelés. Nos, ez nem így működik. A képkimenethez nem feltétlenül kell USB-C (pl: a Teclast T10 mikro USB -s és van HDMI kimenet). USB-C esetén sem kell 3.1 a HDMI -hez (pl. Teclast M16). De, a legfontosabb, hogy az USB-C 3.1 egyáltalán nem jelent automatikusan HDMI kimenetet. Ahhoz kernel támogatás is kell.
-
Somatom
veterán
válasz
KicsiBGery #85413 üzenetére
A C -t még értem. De, mihez kell a 3.1?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Hirdetés
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest