- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogdanfy
csendes tag
válasz
ma.ci23 #70623 üzenetére
Szia,
Engem is érdekelne ez a Zenpad 10 modell. Bár digiprime nem írta oda, de az a sejtésem, hogy
Ennek előnye, hogy 32 GB tárhely van benne.
Elvagy egy darabig vele úgy, hogy nem kell SD kártya.
Akksija nem túl erős, de a többi Asus Zenpad 10-é sem.
Procija elfogadható, bár van erősebb is, ahogy látom más gyártóknál ebben a kategóriában. -
vlevi
nagyúr
válasz
ma.ci23 #37926 üzenetére
"ha már itt tartunk melyiket lehet kapni 40k környékén?"
7"-osból mindegyiket. 32-33 körül van pl. egy Wayteq X70dci. Annyi, hogy ezek nem 16:9, hanem 16:10 arányúak, és nem tudom, hogy HDMI-n hogy teszik ki a képet. Mert nekem volt 4:3 arányú táblám, ami kirakta az 1920x1080 képet, csakhogy széthúzta az 1024x768 desktopot szélesvásznúra. Nem volt az igazi.Én ilyen célokra egy mk808-t használok, rá van dugva 2TB külső vinyó, vezetéknélküli bill+egér, van, hogy 1-2 napig be sem kapcsolom az asztali gépet, mert minek? Leveleket megnézni, rss híreket végiglapozni, pár fórumot elolvasni az is tökéletes. Youtube-al is nagyon jól elvan. Filmeket is viszi elég jól, sőt 10-15 torrent seedeléstől sem jön zavarba. Annyi a "csalás" bennük, hogy FullHD-nak reklámozzák, de igazából 1280x720 felbontás az, amit még szépen elvisznek. Ez a szerkezet kínából már 40 dollár környékén beszerezhető, rengeteg féle alváltozata van, még néhány forintot rá kell költeni (pl. billentyűzet, external keyboard helper app, ... ) de utána hetekig mehet folyamatosan. Végülis ez a gép pont ugyanaz, mint a kínai tabletek túlnyomó többsége, csak éppen akksi és érintőkijelző nincs rajta. Ezen a fronton az újdonság az mk908, ami már négymagos.
ma.ci23: Szerintem a tab. Van PH fóruma is, az már jelent valamit. Olyannagyonszar nem lehet
[link] -
vlevi
nagyúr
válasz
ma.ci23 #37908 üzenetére
Az a baj a 25 ezerrel, hogy nem szívesen ajánlanék egy rk3066-os procival szerelt, 1280x800 felbontású IPS paneles cuccnál gyengébbet. Vgay legalábbis ehhez hasonló teljesítményűt. Ezek pedig itthon 31-32 körül vannak. A probléma az ennél olcsóbb gépekkel az a baj, hogy kicsit olcsóbbak, de sokkal gyengébbek.
A dual core proci ég és föld hidd el, nem dupla olyan gyors, hanem az egyik szinte használhatatlan, mindenre várni kell, a másikat pedig észre sem veszed, hogy dolgozik, csak működik feltűnés nélkül.Nézd meg ezt a listát. 24000Ft-ig egymagos, 1Ghz-es cuccok vannak rogyásig, [link], az első kétmagos pedgi 26 ezer, de annak ultragáz a kijelzője. Talán a waytewq WayteQ xTAB-700dc (nem a dci, mert az már IPS panel), már vállalható. Erre csak azt tudom tanácsolni, hogy el kell menni a Mediamarktba (nem vásárolni, csak nézelődni), és megnézni, mi a különbség egy 1024x600 felbontású (ami TN paneles) és egy 1280x800 (ezek IPS kijelzők) képminősége, fényereje, láthatósága között.
Bozek:
Ezt most találtam. 10.1" táblához kékfogú (bluetooth) billentyűzet. De jó lenne tudni, mekkorák a pontos méretei, milyen táblagéphez lehet használni tokként. -
tjb007
nagyúr
válasz
ma.ci23 #37913 üzenetére
Ha játszani is szeretne rajta (márpedig szerintem csak azt fog), akkor inkább ezt húzd ki a listáról.
(#37915) Bozek
Igazából bármit takarhat.
Lehet, hogy hibás volt a kijelző benne és azt cserélték benne ki, lehet, hogy a vásárló visszavitte, mert nem tetszett neki, de az is lehet, hogy csak csomagolássérült volt.
Igazából mindegy is, hogy mi miatt lett refurbished, ha megvásárolod, akkor egy vadonatúj (vagy annak kinéző) készüléket fogsz kivenni a dobozból, amire ugyanúgy lesz garancia.
Többen is vásároltak már ilyen refurbished készüléket innen a fórumról is, és eddig még senki panaszkodott, egy agyonhasznált valamit kapott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Asus Rog Strix G16
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest