- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Piazza #85484 üzenetére
Jó, hát nyári napsütésben fullra az átlag tabletnél annyira nem erős, az már az ipari felhasználás szint. Teló nyilván azért jobb, mert azt simám előkapod az utcán, akár totál napsütésben is.
És ez még a jobb fényerejű tabok közé tartozik, aminek az ára nincs a csillagos égben.Én használok fél-ipari Samu Tab Active 2 tabot, ami 3 éves cucc, annak 500 nit körül van a fényereje. Ez is folyamatosan fejlődik azért, a mostani kínaiak már alapáron tudják ezt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Piazza #85484 üzenetére
Ár értékben jó, van tőle sokkal jobb. Most S7-em van utána, az jobb, kicsivel, nem sokkal....4x annyiba került.
Mondjuk direkt napfényben használat, nálam....olyan 1%-a a felhasználásis időnek.Visszatérve az elejére, ennyi pénzért, ilyen hardverrel, nem találsz jobbat....sajnos.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Piazza #85409 üzenetére
Nekem volt, tettem is fel képet, simán tudja mobilhálózaton is a 8-9 órát (nem max fényerőn), az konkrétan egész napra elég. Aztán este feldugod töltőre, 3 óra alatt kész reggelre. Most ha 15 vagy 30%-nál teszed fel, mindegy neki, mert a lassú töltés miatt nem 1 év alatt fog lehalni az aksi. Ha nem a top3 játékokkal szeretnél rajta játszani, nagyon ajánlom ár-értékben.
-
®abstract®
őstag
válasz
Piazza #85403 üzenetére
Nekem van egy készülékem, igaz hogy Bluetooth hangszóró de két és fél amperes a töltő hozzá, ami nem cserélhető. Egy év alatt haza vágta az akksit! A korábbi 8 -9 -10 órás üzemidő lecsökkent két órára Max! Vagy kevesebb re! Szerinted biztos hogy jó ötlet a gyorstöltés?
Hüvely tabletem van, A gyári gyorstöltő je 20 wattos. De én inkább lecseréltem két amperes 10 wattos töltőre. Az akku teljesítménye szinte ugyanaz mint újkorában pedig már két és fél éves 😎
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- LEGO klub
- Star Trek
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Music
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest