- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
Távoli asztal:
Anydesk Remote Control - távvezérlés, kb. bármiről bármire: Android, Windows, macOS, iOS, Linux (Arch-ra AUR, Ubuntu, Fedora, OpenSUSE, CentOS, RHEL és generic), FreeBSD, Raspberry Pi, Chrome OS
(Androidon a letöltött külön apk-nak, amivel a vezérelhetőséget meg lehet oldani (felajánlja telepítésre a rendszer) a kisegítő lehetőségekben (Accessibility) meg kell adni a jogosultságot, hogy fusson, különben nem lehet távolról vezérelni az Androidot futtató készüléket.)
Az Androidos appok topikból másolva. -
-
Sonja
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
Csak röviden.
Ha fontosak a multimédiás (film, játék stb.) képességek akkor inkább a WayteQ xPAD-70 ajánlott. Van HDMI, USB OTG és bőven 50.000 forint alatt van, a 4:3 -as oldalarány miatt netezére is ideálisabb."miben tud többet a Honeycomb?"
A Honeycomb kifejezetten tabletekre készült, nagyon nem mennék bele, ITT le van írva minden különbség.
"Láttam a neten ethernet->usb átalakítókat, ezek mennyire életképes eszközök?"
Életképesnek életképes de szinte 100%, hogy maga a gép semmit sem tudna kezdeni vele.
Mobilitás szempontjából meg embere válogatja, hogy mi az ideális. Ez épp olyan mint a mobiltelefonok, van akinek már a 4" -os is nagy és van akiknek a 4,5" még mindig kicsi.
Billentyűzetes tokot, amibe passzolna is még nem sikerült találnunk.
(#6394) Sonja
A ConCorde 7020 -on is miniUSB van (nem micro), ebből adódóan az OTG -vel is ugyanaz a helyzet.
-
kelzsoca
félisten
Én Neked egy WayteQ xPAD-70-es gépet ajánlanék, legalábbis azokra a dolgokra amit leírtál jobb mint a Concorde gép.
-
A tipushoz nem tudok erdemben hozza szolni, csak per kerdesedre lenne otletem, valaszom.
Nem tudom mennyi ertelme van a upt usb atalakitonak. Az arabo. Egy alap routert mar tudsz venni, raadasul, a kabellel pont a mobilitasod veszted el. Arrol nem is beszelve, hogy serulhet a csatlakozo, ha veletlen megrantod a kabellel, marpedig biztos megrantanad :-)
A masik a kijelzo. Nekem egy tab10.1V-m van. Egyik kollegamnak meg a sima tab, ami 7col. Mobilitas szempontbol sokkal de sekkal jobb a 7 col. Bele fer a zsebbe, es valahogy diszkretebb is. Bar en nem bantam meg a 10 colt sem. Eleinte furcsa volt, de mar megszoktam, es nem zavar. Szerintem ez egy idealis meretminden szempontbol. Szepen latszik minden, web, jatek, es film is.
Hat en ennyit tudnek hozza fuzni :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest