- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor2010
tag
válasz
badrian250 #84490 üzenetére
A 10-es Android problémás ezen a tableten, a Lenovo rendesen elszúrta. Néhány régióra már jött ki frissítés, meg kell várni. Utána egy gyári reset ajánlott. Van magyar támogatás, írni kell nekik: [link]
-
Zsolt7981
tag
válasz
badrian250 #84378 üzenetére
Karácsonyra az asszonynak vettem egy olyan lenovot, amit kérdezel, írtam is egy rövid tesztet róla ide, mivel én laktam be az asszonynak. Nem egy erőgép, de ebben az árkategoriában egyik se az, szerintem hozza az átlagot, amit a 70-120 ezres tabletek tudnak. Ha karácsony előtt lehetett volna a Huaweit kapni, azt vettem volna, de mindenhol kifogytak a készletek, ezért lett a lenovo.
Maga a szoftvere teljesen up to date, android 10 van rajta, december elsejei biztonsági csomaggal. Az hogy nincs rájuk frissítés azt jelenti, hogy a későbbi androidokban megjelenő újítások nem kerülnek bele, de minimum 5 évnek el kell telnie szerintem, hogy bármelyik play áruházas szoftver kevesellje az android 10-et. Biztonsági frissítés azért fog jönni, csak lassabban mint a nagy márkáknál, de ez engem annyira nem zavar, nem bankolok tabletről
Szóval én azt mondom, hogy az M10/T5/A7 között nagy különbség nincs, vedd, ami jobban tetszik. Viszont ha tényleg fontos a minél jobb kijelző, akkor meggondolandó egy használt s5e esetleg s4, de ezek 120 körül mennek, szóval 50% felár. Azért az amoled mégiscsak amoled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged