Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Tomessz85
üzenetére
Nekem be van állítva hogy 1 perc tétlenség után kapcsolja ki a kijelzőt a tablet, aztán csókolom.
Viszont az enyémben (másfajta tablet) van egy olyan feature, hogy az előlapi kamera x másodpercenként bekapcsol, és nézi, hogy nézem e a tabot, ha igen, akkor nem kapcsolja ki a kijelzőt. oké sötétben nem megy megfelelően, de nappal, vagy lámpafénynél simán olvasgatok, és nem kell tapogatnom a kijelzőt, hogy ne menjen aludni. -
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Tomessz85
üzenetére
Nálunk 1 hete van használatban a Huawei T5, igazából az első generációs Galaxy Tab 10.1-et váltotta, az már teljesen használhatatlan, semmi nem megy rajta.
A T5-nek szerintem nincs rossz hangja, teljesen élvezhető, kijelző szép és a játékok jól futnak.
A hangszóró beállításoknál azt a histen fantázianevű csodát kell normálra rakni, mert alapból úgy kicsit visszhangos(nem annyira direkt) a hangja.
Csak hogy legyen összehasonlítási alap, telefonom Galaxy S9 szebben szól, de közel nincs egy árkategóriába a kettő.
A 60-65 000Ft-os árért szerintem az egész tablet teljesen rendben van. -
válasz
Tomessz85
üzenetére
A lenovó addig jó amig nem kezded el kicsit jobban használni. Érződik a snapi425-ön hogy gyenge.Lenovó 3 8-ról váltottam.Annak ugye full hd kijelző a tab4 meg csak hd. nagyon látni a különbséget. Nem volt jó a hangja a lenovónak,hiába a 2 hangszóró! ha hazaértem reggel a melóból,bontom ki a Huaweit és írom a tapasztalatokat ha kell. Emagon vettem 61000pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a Lenovót 10col 2g ram és 32giga rom-al 2 napja adtam el. a HD kijelző és a snapi 425 egy fos és finom voltam. A Huaweit most hozta meg a futár 2 perce csak dolgozom
Dr.NX