Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Szerintem nem a webOS minősége felelős a haláláért (igaz sose volt a kezemben).
Amúgy ICS-től én sokat várok és kezd is beigazolódni. Naponta jelenik meg új kínai csoda ICS-el.

Még a legális forgalmazásukon is elgondolkodtam, de egyelőre halott ügynek néz ki.
(CE tanúsítványt hírből se ismerik, vagy rutinból nyomják rá mindenféle engedély nélkül, stb.)Amúgy kicsit túrtam az Onda honlapját és kb. leesett az állam.
Azt hittem noname kínai, aztán ebből csak a kínai az igaz.
Gyártanak Nvidia és AMD grafikus kártyákat, alaplapokat, az Intellel is partnerek, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem próbáltál még elég Androidos tabot? A viccet félretéve nem is tervezed, hogy a WebOS-t kicsit hosszabban használd?

Dr.NX