Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JamesFinn

senior tag

válasz bostone #88760 üzenetére

A nokia t20 lte mellett döntöttem, használom 3 napja. Első benyomás alapján nem rossz a készülék. Nehezebb, és valamivel vastagabb mint az előző (Lenovo Tab M10 HD) cserébe majdnem dupla az akku kapacitása 5000 vs 8200 mah. Határozottan fürgébb a rendszer, gyorsabban indulnak az alkalmazások, fluidabb az egész. A kijelző szép, a fényerő maximálisra húzva brutális, ebben is jobb a lenovonál. Jó kézben tartani, a hátlap nem csúszik (lenovo igen) igaz a keret valamivel vastagabb. Saját hangszórói jok, de úgy sosem fogom használni, csak bt hangszóróval, ill. Bt fülhallgatóval. Ami mem tetszik: ez nem tudja a aptx, ill. Az lhdc, aac bt kodekeket, csak az sbc-t. Ami meglepő, nincs benne rezgő üzemmód. Kissé szokatlan, hogy gépelés közben nincs rezgés. 4g meggyőzően működik. Egyenlőre nem bánom, hogy ezt választottam, remélem ez is kiszolgál 2-3 évig.
    Beüzemelése közben 2 frissítést telepített, egy 35mb, és egy 240 mb méretűt. Nokiás bosszantó módon, semmit nem lehetett csinálni amíg települt, neg kellett várni míg kész lett, a Lenovo ezt a hátérben csinálta, csak jelzett hogy kész indítsam újra. De amire nekem kell, bőségesen hozza.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés