Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bostone

addikt

válasz sisi22 #88363 üzenetére

Fölöslegesen a sim.
    Az sms-t szinkronizálhatod a mobiloddal.
    Bankalkalmazások beérik a biometrikus azonosítóval legtöbb esetben.

Az iPad pro 2020 és 2021, amiben inkább ráfeküdtek a fotózásra valamennyire.

Az S7+ Jó választás lehet.

• cidalain

veterán

válasz sisi22 #88363 üzenetére

- legyen SIM kartya, mert vasarlasnal SMS-ben jonnek a biztonsagi kodok, ezeket kell tudni fogadni (kuldeni nem kell es telefonalni se kell);
    Általában egy tabletbe csak mobilnet kártyát szoktak tenni, ami nem képes SMS-t fogadni. Ehhez neked egy teljes komplett (hang+adat) előfizetéses kártyát kéne beletenni, aminek magasabb a havidíja. Nem mellesleg a bank az elsődleges kontakt telszámra küld SMS-t, de ha nem cél a beszéd, akkor nem lehet ez az elsődleges kontakt telszámod, mert akkor a telefonos ügyintézésnek lőttek. Egyébként az SMS megerősítés a legtöbb banknál kiváltható a hivatalos App használatával, és appon belül kell megerősíteni a vásárlást.

- lehessen vele szep kepeket es rovid videokat kesziteni kirandulaskor;
    kizártnak tartom hogy egy szép nagy képernyős (ami igényed volt szintén, tehát 10-11") tabletet fogsz kirándulásra vinni, és azt előszedegetni fényképezéshez. ráadásul a tabletekben csak mutatóban van fényképezőgép, a sima 50 ezer forintos telóba is 63-szor jobb kamera van. minőségi fotó készítésére szerintem alkalmatlan egy tablet.

Ahogy nézem a legfontosabb a kép/videokészítés lenne. Amire pont a legkevésbé alkalmas egy ilyen készülék. Nem tudom mennyibe kerül most használtan egy Tab S7+ billel és ceruzával, de 200 fölöttre tippelem. Egy olcsóbb tablet + egy jól fotózós teló kombó szerintem lehet jobb kombináció lenne.

Új hozzászólás Aktív témák