Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez egész jó billentyűzetes toknak tűnik 20 ezerért. AliExpress
Van tapipad és háttérvilágítás!
S7 Plus, S8 Plus és S7 FE komptabilis, van német kiosztással is. -
Twopac
kezdő
Lehet az volt a bibi hogy s8+ ra kerestem rá. Elsőre a samu honlapján lévőt dobta fel, de az már be sem ugrott hogy az azonos méretű régebbi tokok is jók lehetnek.
Köszi. De még vacillálok hogy nem lenne e jobb egy teljesen körbeölelő tok hátsó kihajtható támasszal és külön egy bt billentyűzet.Somatom: átvitel szempontjából mennyire korlátoz le a tab? Mert kinéztem egy 1tb os samu külső ssd-t aminek 1000-1000 az írás olvasási képessége, ha találnék egy olyan 3.2 es hub ot hozzá aminek van hdmi je (eddig csak olyat találtam ami csak 4K 30hz) akkor a tápellátás és tabtöltés is megoldott.
Találtam egy 1tb os mikro sd 64ezerért de annak csak 170 az írás olvasás, ebből azt gondoltam hogy maga a tab sem képes többre. Vagy a fix belső memória teljesen más tészta mint a mikro sd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Micro Four Thirds
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen széket vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 A16 256GB Pink Wifi Hibátlan/2028.04.26.Gar./Akku 100%/p4643
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Assassin X 120 V2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest