Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• baal-amiga

senior tag

válasz nagypasztor #86320 üzenetére

Én nagyon vártam már a Pad 5-öt. Korábban Huawei T3 10 majd T5 10, aztán Alldocube X Neo, s most a Pad 5 van. Egyik korábbi sem csúcs SOC, nem nehéz elérni a határait, de konkrétan a Pad 5-öt nem tudtam megfektetni semmivel. Számomra nem fontos sem a jack, sem a gps, sem a sim foglalat (ezeket szokták negatívumaként felhozni), korábbi gépeken sem használtam egyiket sem.
    Az EU verzió bloatware mentes, semmilyen saját miuis alkalmazásban nincs reklám (szemben a xiaomi telefonjaival), nem kell mókolni; a widevine L1 nagy fegyvertény a tömegben, a hangszóró pedig igazán élvezetessé teszi a füles nélküli használatot.
    A kijelző kategóriájában elég jó (pikniken talán kevésbé használható), de ha korábban amoledes géped volt, idő lesz megszokni.

Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok vele; nekem erős SOC, jó kép és hang kell, ezt maradéktalanul teljesíti; amire használom, egy Tab S7-től is ezt kapnám. Jó opció a pen és bill.tok bővíthetőség, ha ez szempont, de árban húzós (akkor már talán akcióban egy S7).
    Az előrendelős áron ajándék volt, a jelenleg ~150k esetén inkább maradnék a ziksz Neon, vagy ha nagyon cserélni kellene, feljebb mennék droid vonalon, mert tablettában droid kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés