- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
MostaPista #85760 üzenetére
Samu = Samsung
De várjál csak. Ha nem te vagy az IT, akkor miért nem az IT mondja meg, hogy mit kell venni. Illetve a legjobb lenne, ha a fejlesutő mondaná meg. És előírná azokat a third party appokat, amiket az ő fejlesztése mellett kötelező futtatni.
Portfigyelő app. Ha az eredeti appnak fontos az, hogy mellette mi fut még, akkor miért nem fejlesztették bele a figyelést? Ha már nem fejlesztették bele, akkor legyen már egy előírás, hogy ezt használd, így állítsd be, és ezt kell majd figyelni benne. Enélkül mi célt szolgál egy ilyen program? Én mint bizonyos fokú IT szakember már láttam PC-n ilyet, használtam is, de rohadtul nem egyszerű ebből semmit sem kibogarászni. Egy adatelemzőnem meg ilyenhez semmi szaktudása. Ha csak bizonyos portokon működik az app, akkor az eszközt korlátoznám azokra a portokra (akár egy tűzfallal), így a többit felesleges figyelni, mert nem fog ott menni semmi.
Szóval megannyi kérdés amit nem értek, és persze ez itt mind off, de ezekre így nagyon ajánlani sem lehet eszközt, itt az eszköz csak a feladat 40%-a, a többi app kérdés, de persze azoknak kompatibilisnek kell lenni az elemző appal amit nem ismerünk, meg egy kb céges elvárásnak is meg kell felelnie, amiről meg kb 2 mondatnyi infó van.
Én épp ezért beajánlottam a ma kapható legjobb Androidos tabletet, merthogy azon minden elfut. A többi a cég IT csoportjának dolga. De persze ezekre már választ kellett volna kapniuk egy teszt során, és akkor már meg lenne a hardver is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest