Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
Köszi az infókat. Vodánál Tab7 csomaggal (5990-es havidíj) 10.000 a Smart tab és 22000 a Mediapad, Smartstore-ban már meg tudtam nézni az utóbbit, előbbi sajnos még nem volt.
Azt néztem, hogy App-listába belépve a Mediapad szaggatott, míg a mellette levő Optimus Pad tök folyékony volt. Tényleg ennyivel gyengébb a Qualcomm SoC a Tegránál vagy csak rossz napja volt a gépnek?
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ne haragudj, de egyetlen példány alapján nem illik semmitt sem leócsárolni, úgyhogy ezt változtasd úgy meg, hogy ez a te szerencséd, de ettől még másnak bejöhet, mint nekem is, semmi problémám vele, sőt nagyon is jó, szép a képe, mindene úgy működik, ahogy kell!!
Bárkinek, akit érdekel, NYUGODTAN MEG LEHET VENNI, nem lesz csalódás. Ezt úgy mondom, hogy egy Samsung Galaxy Tab 10.1-et használok, ezt nem magamnak vettem, k míg nem adom a lányomnak, karácsonyra, tesztelem. Teháan összehasonlítási alapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Könyvajánló
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Villanyszerelés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest