- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Aldorfin #84038 üzenetére
Azt hittem, egyből azzal vetted. Sztem ugyanúgy csájna oldalakról kell rendelni. Banggood, Geekbuying, stb. De, nem biztos, hogy megéri. Sem, mint billentyűzet, sem mint tok nem egy kitalált darab.
A kijelző a billentyűzetre csukódik rá.
Valamelyik Magyar karakter nincs benne gyárilag, EKH -rel kellett belefaragnom.
Állandóan nyavajog, hogy állítsak be a rendszerben billentyűzetet a fizikaihoz. Nem érti meg, hogy az EKH -t akarom használni hozzá. Csak, ugyebár az EKH a rendszerben virtuális billentyűzet, ez zavarja meg a buksiját.
A fedlap nem támasztja jól a tabot, nyeklik-nyaklik az egész miskulancia.
Sosem lehet tudni, hogy mikor kapcsol be a kijelző, ha rá van csukva a billentyűzetre.
Olyan hátul beakasztós tok, amilyet korábban linkeltem, van nekem egy másik tabomhoz. Az sokkal használhatóbb, mint ennek a gyári billentyűzetese. Ha kell a kompaktság, akkor jó a gyári, de én inkább külön billentyűzetet használok (abból már úgyis van itthon pár).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest