Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
r6man123
üzenetére
5 évesnek nehéz ügy 50-ért találni jót.
A méret legyen 8", a 10-es szerintem túl nagy, nehéz. Itthon nincs ennyiért értelmes tab (=legalább 3 GB ram van benne), külföldről Chuwi, Teclast, Alldocube tabokat kell nézegetni, EU raktárosat, mert kínából már nem jön ide karácsonyig.
Alldocube M8 95 dollár Banggoodon, +posta spanyol raktárból. Sokkal jobb, mint bármi itthonról 35 környékén. Ráadásul bőven kijön a keretből.(Van nekem is 5 éves gyerekem, de szerintem saját tablet még nem való neki. Érdekli, ha kell nyomkodja velem az enyémet, vagy nagyritkán megkapja mesét nézni. De sajátot nem kap, még nem tudna rá vigyázni, egyedül meg nem hasznáhatná, mert nem engedném. Mondjuk a céges Samut is imádja, mert az S-Pennel nagyon szeret színezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- MS Surface Pro 5 + dokkoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX