- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
novakalex #81695 üzenetére
No, igen. Én a speciális igényeim miatt vettem a Teclast M16 -ot, de az tény, hogy kevésbé hordozható, mint a 10" -os elődje. 10" fölött nehéz füles táskát találni. Addig nincs nagy gond, amíg az ember laptop módban használná. Talán csak annyi, hogy összecsukva a billentyűzet műanyag gombjaira csukódik a kijelző. Alapból nem érnek össze, de én azért rakok közé egy vékony anyagot, amikor összecsukva hordozom. A gond akkor kezdődik, ha bill nélkül, tablet módban szeretném használni. Ezt csak úgy lehet, ha a billentyűzetet aláhajtom (ez a gyári módja). Ilyenkor a gombok vannak az asztalon. Háááát.... én aláteszem azt az anyagot. De, úgy sem szerencsés, ölben nyeklik, nyaklik. Sztem ez általános probléma a billentyűzetes taboknál, csakhogy a mérete miatt ehhez égen-földön nem találok nem billentyűzetes tokot. Otthon és az autóban használom, úgyhogy egy autós tartó lett a megoldás, ami jól funkcionál kitámasztósként is, viszont nem egy lapra csukható cucc. Szóval, billentyűzetes tabként jó kütyü, de anélkül kissé suta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged