Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Símán megy, az előbb próbáltam Teclast M16 -on, Opera böngészővel (asztali kliens mód). Megnyitottam a whatsapp webet, a telón is kiválasztottam, rátartottam a telót a tabon megjelenő QR kódra és már működött is.
-
tthom
senior tag
Itt se lenne gond, csak nincs ilyenre felkészítve. Ha Android, akkor azt hiszi, hogy telefon, ennyi. De pl Whatsappra van pár alkalmazás, ami webes megoldást kínál, ki kell próbálni párat. Esetleg ha lehet olyat, hogy chromeban valamiképp elrejteni, hogy mobil eszköz, akkor gondolom bejönne a PCs felület és használhatnád Chromeon át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX