Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
tobias40 #78569 üzenetére
Fenyerot minimumra, felesleges cuccokat kikapcsolni (pl ha wifi nem kell kozben, akkor azt). Az en tabletemhez is 1A tolto van, hasznalat kozben is siman feltolti par ora alatt, elegnek kellene lennie. Viszont szutyok minosegu kabel tud ilyen hibat okozni, igy elso korben kiprobalnam masik kabellel (mondjuk amit pl egy okostelohoz adtak gyarilag)
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78569 üzenetére
Egyébként sem szerencsés dolog állandóan bekapcsolva tartani. Meg, nem is elegáns módszer. Nem tudod szenzoreseményhez kapcsolni? Közelségérzékelőre, vagy a tablet kamerája által detektált mozgásra kapcsoltatni a kijelzőt? Én EZT használom a kamionban. Sorbanállásnál ráfókuszálom az előttem álló kamionra. Ha megmozdul, akkor a detektor broadcast üzenetet küld az automatizálónak, ami erre ébreszt engem. A Te esetedben akkor kapcsolna be a kijelző, ha megjelensz a figyelt mozgástérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 26
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest