- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Kíváncsi leszek a véleményedre a Huawei-el kapcsolatban. Bár én 10"-t vettem, számomra 2 nap használat után az üzemidő nagy csalódás. A teljesítmény olyan amire számítottam, de amire kell arra elég. Viszont az üzemidővel nem vagyok megelégedve. Ráadásul lassan is tölt fel. Valamint ugyan az a problémám amit (#75204) wmarci is írt, hogy ilyen sercegő hangot ad ki a töltő töltés közben.
Erre rá fogok kérdezni, hogy cserélik-e, mert nem hiszem, hogy ez így normális. Így utólag már valószínűleg a Lenovo Tab4 10-et választanám, már látom, hogy ekkora készülékbe kell a 7000mAh akku. Sajnos nem online vettem így nem tudom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest