- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cidalain #74376 üzenetére
+1
Spileraaa ha, elég a 8", akkor érdemes ezekben is gondolkodni amiket cidalain írt, ill. - ha szerencséd van (el kell csípni az akciót) akkor egy - Lenovo P8-ban (TB-8703F), amit korábban én is ajánlottam (EU Express-el nekem kerek 10 nap volt a kézbesítés)
(#74377) Boom
Akkor a 3 éves csúcs LG-dnek sz@r a szoftvere. Sajnos nemrég szembesültem én is ezzel. A Xiaomi Mi2s-emen sokáig egy CM alapú ROM futott. Most kényszerűségből visszatértem Miui-ra, és hát ég és föld...
A multitask gyakorlatilag megszűnt létezni. Olyan mintha az eredetileg 2 Gbyte-os telefonból 1-1,5 Gbyte kihullott volna. Sajnos a gyártó elég jó úton haladnak a nép hülyítésesében.
Szóval a RAM nagyon nem minden. Sok múlik a szoftveren, és ez az, ahol sajnos a legtöbb - egyébként HW-san jó - kínai cucc is elvérzik. A kiválasztott terméknek tehát nagyon érdemes utána nézni / olvasni, mert a vége nagy pofára esés lehet... -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
"Lenovo tab4 8
Huawei mediapad T3 8
Ezek itthon 40 korul vannak akcioval, ennyit ra kell szanni, ha nem kinai gepet veszel"
Ez így leírva olyan, mintha a Lenovo és Huawei nem kínai termékek lennének, de értem mit akarsz mondani.
Talán hamarosan fellendül a hazai tabletipar! -
Boom
kezdő
válasz
Nincs vmi sok tapasztalatod akkor .. Én falra mászok mikor a 3 éves csúcs telefonomon lg g3 képtelenség egy gmail és egy chrome ot egymás mellett futtatni mert mire visszalepek ujra toltodik minden... Vagy chrome bol kilepve, google fotot megnyitva aztan vissza...annyit tud ma már egy 2gb os készülék hogy egy appot tudjon normalisan futtatni.. 100 200mb szabad mindig es 6.0 van rajta...
Remélem a m3 lite 8 3gb rammal nem fog ilyet csinálni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged