- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SunMount3r #71825 üzenetére
az 1 GB ram, ami okozhat gondot, hogy elfogy...
állítólag az 5ös droid eléggé eszi a ramot, legalább is anno amikor én panaszkodtam arra hogy egy két hét után belassul és eldobálja a wifi kapcsolatot, akadozik, és nem győzöm újra indítani, valamint két három hetente hard resetet csinálni, akkor ezt a választ kaptam.
tény hogy a Huawei M2 ilyet nem csinál, pedig egy hónapja nyüstöli a lányom.wowpegazus: mondjuk egy éves gyerkőc lehet többször ejti le, mint használja
anno annyi idősen én a gyerkőcnek a leselejtezett mobiljaink adtam oda amin úgy ahogy eljátszott, zenét hallgatót, esetleg videókat nézett.
igazából nem a gyerkőcöt fogja a gyenge hardver és kevés ram bosszantani hanem az apját, amikor 5 percenként hozza oda hogy valami nem okéde komolyra fordítva a szót, egy éves gyerkőcnek szerintem elég a 7 colos lenovo.
elmegy annyi pénzért, és ha baja lesz, törik vagy bármi, akkor nem fogod sajnálni, mert még is csak egy "olcsóbb" kütyü megy tönkre... szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest