- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
fireman123 #67157 üzenetére
Nekem volt Cube I6 . Eleinte tetszett nagyon , de hamar előjöttek a problèmák . Nem csak nálam , hanem másoknál is . Ezek közül a èn is aTeclastot vennèm , alapvetően elègedettek a Teclast tulajok a tableteikkel . Amennyire meg tudom itèlni a fórumokból ...
-
adatfalo
senior tag
válasz
Érdemes itt ránézni a tabletek tesztjeire, a srác a nagytudója ezeknek a kínai/korei gyártmányoknak. Én is a Teclast X98 Pro irányába hajlok a Samsung és Sony társaival szemben... Még alszom rá 1-2-t.
-
cidalain
veterán
válasz
Igazabol egykutya mindharom. Nem kiemelkedo egyik sem a tobbihez kepest. Aruk is hasonlo. En a Teclastot vennem, de nem tudnam indokolni, nem volt olyanom sosem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest