- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacktor
aktív tag
válasz
cidalain #66581 üzenetére
Igen, azt elfelejtettem írni hogy többek közt pl. autóban lenne használva (azaz az első ülés hátuljára lenne rögzítve). Így is nagy a 10-es?
De most ahogy látom nem is olyan kicsi az a 7-es sem... hmm, na és abból mit ajánlanátok? Nyilván azért valami strapabíróbb kéne, vagy valami olcsóbb, amiért nem (annyira) kár ha baja lesz. -
Dolby
senior tag
válasz
A tiltás szerintem nem felesleges, nekem is 1,5 éves gyerekem van, és a tv távirányítóját is megkeresi (székről székre átmászva hogy elérje az asztalon) és nyomkodja, ha épp megunta a mesét, pedig napi 20-30 percnél többet nem nézi. Ilyen korban pont az a jellemző, hogy ha megy a mese de elérhető az eszköz (tablet, laptop, pc stb.) akkor azonnal nyomkodják amint van egy kis üresjárat, mert a szülőktől is azt látják :-)
-
taip
senior tag
válasz
Feltételezem, nem arról van szó, hogy kezelni akarja a gyerek, sőt szerintem kézben tartani sem, viszont jó lenne, ha a különböző koppintó, húzó mozdulatokra nem kezdene a tablet hevesen reagálni.
Még jó, hogy nem iPad, ahol markoló-csippentő mozdulattal be lehet zárni az adott appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest