Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Elvileg így kellene működni.
Én amikor visszavittem, hogy nem jó, az eladó kipróbálta, és azt mondta, hogy szerinte meg jó, nincs semmi baja.Ha úgy értékeli, hogy nincs semmi baja, miért ne adhatná el mégegyszer?
Amúgy a barna doboz, amiben kaptam a készüléket nem Asus szalaggal volt lezárva, hanem egy Expert ellenőrző szalaggal.
Egy Expert nevű cég pedig szg forgalmazással és szervizeléssel foglalkozik Magyarországon. -
válasz
cidalain
üzenetére
Mi a Nexusról beszélünk, arra is igaz ez? Azok alapból refurbished-ek... (mármint, amit edigitalnál kapni lehet) és igen, tudom mit jelent a refurbished. Egyébként amióta többször újnak adtak el visszavitt cuccot az Editigalosok, pont nem hiszek én már ezekben, még ha ez is a "törvény" vagy akármi. Nekem is visszavitt bt billentyűzetes tokot adtak el ott. Vissza is vittem.
Szóval az,hogy nem tehetik meg, hogy eladják újra, megteszik. Akár refurb a cucc, akár nem. Csak előbbire könnyebb ráfogni, miért is van újra eladva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX