Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
válasz kisapa #63121 üzenetére
Az általad leírtak alapján a belső tároló van tele ezért nem lehet telepíteni rá.
Azt kellene megnézni, mi foglalja le a belső tárolót. Milyen előretelepített programok vannak rajta?
Amiket nem használsz, azokat töröld le vagy ha nem tudod használd a kényszerített letiltást.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
-
net91
senior tag
Sziasztok,
Az árukereső, az általam megadott paraméterek alapján Asus ZenPad tableteket dobott ki. (40-60 ezres kategóriában)
Nem ismerem ezeket.
Tudnátok véleményt mondani róla. Milyenek ezek a tabletek.
Köszönettel.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
Ha a tablet LTE-t is tud, akkor azt a telefonos mobilszolgáltatónál tudom hasznosítani?
Otthoni routeres wifi használatnál?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
-
net91
senior tag
-
net91
senior tag
válasz cidalain #65422 üzenetére
Elvileg így kellene működni.
Én amikor visszavittem, hogy nem jó, az eladó kipróbálta, és azt mondta, hogy szerinte meg jó, nincs semmi baja.Ha úgy értékeli, hogy nincs semmi baja, miért ne adhatná el mégegyszer?
Amúgy a barna doboz, amiben kaptam a készüléket nem Asus szalaggal volt lezárva, hanem egy Expert ellenőrző szalaggal.
Egy Expert nevű cég pedig szg forgalmazással és szervizeléssel foglalkozik Magyarországon.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
Ha az androidos tablet lefagy és nem reagál a kapcsolókra, akkor mit lehet vele kezdeni?
A telefonnál ilyenkor kivettem az akkut, de a tableteknél nem tudom kivenni!Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
válasz cidalain #65755 üzenetére
Nekem egy Overmax steelcore 10 III. van, azon resetet nem találtam.
Szeretném egy kicsit frissíteni, de félek, hogy nehogy nehezék legyen belőle.
A telefonomra tettem CM-et, ott valamiért a recoveryben mindig lefagyott újraindításnál. Ott nem volt gond, mert kivettem az akkut. De ennél a tabletnél nem tudom, hogy lefagyás esetén működne-e az, amit szaki4 javasolt, valamint így utólag is köszönöm neki a választ.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
-
net91
senior tag
A tabletemen a recovery módban az android figura új év alkalmából ledőlt pihenni.
A működésben annyi eltérést tapasztaltam, hogy a wifit nem lehet bekapcsolni.
Ha a beállítások menüben manuálisan bekapcsolom a wifit, egy kérdést ad fel:
"Wi-fi bekapcsolás?"És nem reagál semmire, a wifivel kapcsolatos menük nem aktívak, hanem szürkék.
Tudnátok ajánlani egy androidos fórumot, ahol segítséget kapnék?
A tablet egy OV-steelcore 10 III, annak a fóruma hónapok óta halott.
Köszönettel.(szerk: gyári visszaállítás, recoveryben data adatok törlése megvolt)
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
Sikerült egy kicsit jobban behatárolni a problémát.
A probléma a wi-fire és a bluetooth-ra van kihatással.
Gyári reset/ illetve recoveryben wipe data reset után van wi-fi és bluetooth, de ha ezt követően kikapcsolom, akkor a következő bekapcsolásnál már se wi-fi, sem bluetoohus nincs.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
Sziasztok,
A Nexus 7-nek lesz utódja?
Én valami hasonlót szeretnék vásárolni, csak nagyobbat.(8-10")
Fontos lenne számomra, hogy jó támogatottsága legyen a tabletnek (frissítésék, szerviz), és elsősorban Magyarországon szeretném megvásárolni.
Tudnátok ajánlani márkát és típust?
Felhasználás Internetezés és filmek nézése. Ár 50- 80 ezer körül.
-
net91
senior tag
Többször ajánlottátok már az Aldis MEDION tabletet.
Valaki használ ilyet, van személyes tapasztalat?
A korábbi típusok állítólag nagyon melegedtek.
-
net91
senior tag
Nekem ez az ALDI-s Medion tablet marketingfogásnak tűnik. Három Aldi-ban voltam és nem kapható a tablet.
Amikor rákérdeztem, úgy néztek rám mint egy marslakóra. Tájékoztatásuk alapján csak pár darab volt, akcióban árulták a készlet erejéig.Tehát újra neki kell futnom a vásárlásnak.
Tudnátok ajánlani egy tabletet a Medion helyett.Magyarországon megvásárolható, új, 8 (10) hüvelykes, 70-80 ezer forintos árban.
Első körben ezt találtam:
Asus zenpad
huawei mediapad 2[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
válasz cidalain #67933 üzenetére
Jelentem időközben változás történt.
A fóti Aldiban (kint a prérin, M3 kivezető) megvettem egy MEDION csoda kütyüt.
Az eladó elmondása alapján EGY azaz EGY darabot kaptak, azt vettem meg.
(ha ott sem lett volna, akkor azonnal mentem volna Asus ZenPad S Z580CA-t venni)
Az első benyomások alapján nem esek hasra tőle, többet vártam.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
net91
senior tag
Röviden amit eddig tapsztaltam:
Nagyon melegszik. A hátlapja forró. Ahogy olvastam, ez a korábbi változatoknál is így volt.
Az aksi az első használatnál még a felét sem hozta időben, mint amit kellenne hoznia.
A kijelzőn észrevettem, hogy ha ezt az oldalt nézem van egy pici rés, ahol villódzás látható, amely viszont más oldalokon nem tapasztalom. Érdekes.
Még tesztelem.
Ha az Aldi ügyfélszolgálatát felhívod, megmondják ha még kapható valahol.[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
.......és:
Ha töltés közben használom, akkor nem töltődik, mert olyan nagy a fogyasztása. A korábbi tabletemnél használat közben is fel tudtam tölteni, ezt nem lehet.A hangszóró és a hangerő jó, de ha fejhallgatót csatlakoztatok a maximális hangerőnél is halk.
Amúgy csak az egyik fele forrósodik a tabletnek, a csatlakozók felé eső része.Felbontott dobozzal vettem, mivel kiállított darab volt a műszaki termékek elzárt részen. (üveg mögött)
Amikor először bekapcsoltam, a beállításoknál a magyar nyelv szerepelt és az aksi statisztika szerint egy hónappal ezelőtt használták.
[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
Sziasztok,
Egy Medion (ALDI) tabletem van. 240-es nettel rendelkezem, amely vezetéken meg is van, de a tablet wifi sebessége csak 50.
A tableteknél ez a maximális sebesség vagy csak ez a tablet ennyire képes?
Köszönttel![ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
válasz cidalain #68177 üzenetére
Köszönöm a választ.
Mint ahogy írtam a sávszélesség vezetéken rendben van szinte a maximumot hozza. Általában a tablet 2-3 méterre van a routertől.
A korábbi tabletem is csak 50-et vitt át, ezért gondoltam, talán a tabletekbe épített hardverek ennyit bírnak.(szerk:
kisspall: a router 600-at bír)[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire illik a fórum témájához, de hátha tudtok segíteni.
Van egy Overmax steelcore 10 III tabletem.
Újra kellene rá tenni a ROM-ot, de a szg. nem látja, amikor csatlakoztatom.
Telefonon keresztül a szervíz azt mondta, hogy valószínűleg azért, mert a W10 64-et használom, amely a tablet készítésekor még nem volt.
Tudtok valami tanácsot adni, hogy hogyan tudnám a W10-el is látni a tabletet? (a telepítést a Rockchip Batch Tool v1.7-el végezném)
Köszönettel.szerk: Hol, melyik fórumon tudnék segítséget kérni a fenti problémával kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest