Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Hat szerintem minimum 32 GB kene, amire lehet telepiteni.
A 8 abszolut szivas. Igen, nekem is ilyen van, a 3.6 GB szabad hely semmire nem eleg. Valamelyik nap a fifa16-ot szerettem volna telepiteni, es nem tudtam annyi helyet felszabaditani, hogy sikeruljon. Pedig toroltem mar le browsert, meg olyan alkalmazasokat, amiket hasznalnek. Letorolhettem volna mondjuk meg az office alkalmazast, dehat szuksegem van ra. Van 7-8 olyan alkalmazas, amire egyszeruen szuksegem van, es ezek melle 1 nagyobb jatekot nem lehet telepiteni, nem hogy tobbet. Es miert ne lehetne mondjuk 10 jatek valakinek a tabletjen? Egy PC-n lehet, de egy tableten nem? Miert, akinek tablet van, az igy jart?
Ugyanmar.Meg a kulso tarhoz meg NAS-hoz annyit szolnek, hogy pont ez a baja, hogy nem lehet azokra telepiteni.
Pont igy jartam, mint aki elobb ezt a kerdest felvetette. Vettem egy 8GB-os tabot, amikor betelt a hely vettem egy 32GB-os SD kartyat. Aztan ledobbentem, hogy nem tudok ra telepiteni. Akkor mi a bubanatra hasznaljam az SD kartyat? Taroljak rajta csaladi videokat, vagy mire jo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX