- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tjb007 #63430 üzenetére
Hű, köszi, ez az Asus Transformer Pad TF303K elég jól hangzik! Ez még az az ár, ameddig hajlandó vagyok elmenni, ha ennyivel jobb a felbontása, mint az Asus ZenPadnek.
Az Alcor IQ935R-ről egyelőre értelmes külföldi tesztet sem láttam nagyon VIDO M9i-ként rákeresve sem, ami kifejtené bővebben, hogy milyen is, így egyelőre kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, pedig azért vonzó az is, hogy Windows 10 és Android 4.4 is van rajta, na meg hogy itt 32 GB-os a háttértár (vs. 16 GB), plusz picit jobb így is a felbontása (2048×1536 versus 1920×1200) (igaz, méretben picit kisebb, 9.7"-es, szemben a 10"-csel, mondjuk ez csak 7,6 mm körüli különbség).
DE itt nincs microHDMI, ami viszont a TF303K esetén szintén plusz pont. Ha a külsőt nézzük, nekem személy szerint az is fura valahogy, hogy ilyen látványosak a csavarok az Alcor házán (mint pl. ezen a képen, szerintem ez nem túl szép). Ettől még mindig agyalok ezen is, mert amúgy azért nem néz ki rosszul összességében ez sem (de külsőre nálam az Asus nyer).
Aztán szempont még a proci, ami szintén az Asusnál jobb (1.3 GHz vs. 1.5 GHz). Most egyelőre ezeket a szempontokat néztem, tuti van még más is.E kettő közül Te melyiket választanád, ha mindkettő belefér a keretbe?
"Nem hátrány, maximum nem használja majd Windowst."
Ezt hogy érted?Mármint miért ne használná, ha van Windows is, meg Android is?
(Elég régóta Windows-felhasználó mutter is, és meglepően ügyesen kezeli a számítógépet, mondjuk van némi segítsége.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest