- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Esetleg még az ASUS MeMO Pad 8-on (ME181CX) is érdemes elgondolkodni, az eMAG-on most akciós.
(#60656) ClioRS
Nem pont ugyanazt írtam én is, hogy túl van árazva?
Nagyon sokan úgy indultak neki (köztük én is), hogy ez egy nagy vicc, aztán némi használat után kiderült, hogy mégsem annyira sz_r. Én mondjuk az LTE-s/2GB RAM-os változatot próbáltam, de nem gondlom, hogy jelentősen rosszabb lenne a 1,5GB-os Wi-Fi only. S Pen-nel 60 ezer forintért nagyon jó vétel lehetne, de erre a szintre úgysem fog soha lemenni.
Amúgy meg PLS panel van benne, nem TN (a TFT-ből a legtöbben helytelenül egyből arra asszociálnak).(#60658) Xeon7
Mindkettő.
Két nagy különbség van köztük: az egyikben AMOLED panel van, a másik meg vízálló. Eldöntöd melyik a fontosabb és az alapján döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest