Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- potyautas: Másik küldetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Esetleg még az ASUS MeMO Pad 8-on (ME181CX) is érdemes elgondolkodni, az eMAG-on most akciós.
(#60656) ClioRS
Nem pont ugyanazt írtam én is, hogy túl van árazva?
Nagyon sokan úgy indultak neki (köztük én is), hogy ez egy nagy vicc, aztán némi használat után kiderült, hogy mégsem annyira sz_r. Én mondjuk az LTE-s/2GB RAM-os változatot próbáltam, de nem gondlom, hogy jelentősen rosszabb lenne a 1,5GB-os Wi-Fi only. S Pen-nel 60 ezer forintért nagyon jó vétel lehetne, de erre a szintre úgysem fog soha lemenni.
Amúgy meg PLS panel van benne, nem TN (a TFT-ből a legtöbben helytelenül egyből arra asszociálnak).(#60658) Xeon7
Mindkettő.
Két nagy különbség van köztük: az egyikben AMOLED panel van, a másik meg vízálló. Eldöntöd melyik a fontosabb és az alapján döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX