- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
Nem vagyok benne biztos, de az általad linkelt cégnél kérdezz rá a gyári Samsung garanciára, vagy általuk nyújtott boltira. Nem tudom a tabletekre vonatkozik-e a csúcstelefonoknál meglevő prémium garancia. És akkor nem mindegy hol veszed.
Költségvetési korlát szigorúan kezelése terén csak magamból indultam ki. Nyilván nem mindenki tud ekkora összeget(100e Ft) tablet vásárlásra fordítani, van akinek már egy 30eFt-os eszköz beszerzése is igen komoly kihívás és bizony meg is becsüli ha sikerül egyet összehoznia. Azoknál akik 3-4x akkora büdzsében gondolkodnak,nagy valószínűséggel van valamekkora mozgástér is az esetleges plusz igények kielégítésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest